wowo111, ogólnie trasa jest średni szybko i kupa fotoradarów i policji. Z moje strony mogę Ci tylko tyle pomóc:
Za Wodzisławiem do Książa Wielkiego masz roboty drogowe i jazda wolna ale płynna.
Cisia Wola za Książem Wielkim - czasami stoją na przystanku PKS - a tam jest 50km/h
Antolka - 99% że stoją na wlocie od strony Warszawy za lasem zaraz.
Miechów - fotoradar na wlocie oznakowany ale pusty - na wszelki wypadek zwolnij do 80km/h.
Od Miechowa do Słomnik fotoradary nieczynne, ale lepiej zwolnij
Na wylocie Słomnik czasami stoją, więc nie wyprzedzaj na ciągłej bo patrzą.
W Wesołej czasami stoją na krzyżówce.
W Widomej za Wesołą stoją w terenie zabudowanym często z laserówką Vectrą C granatową nieoznakowaną.
Później masz w Michałowicach fotoradar który często działa.
Na wlocie do Krakowa masz mijankę ze światłami i co tym idzie korki. Można objechać, jak będziesz zainteresowany to podam Ci jak GPS zaprogramować.
Dalej nie wiem
Za Wodzisławiem do Książa Wielkiego masz roboty drogowe i jazda wolna ale płynna.
Cisia Wola za Książem Wielkim - czasami stoją na przystanku PKS - a tam jest 50km/h
Antolka - 99% że stoją na wlocie od strony Warszawy za lasem zaraz.
Miechów - fotoradar na wlocie oznakowany ale pusty - na wszelki wypadek zwolnij do 80km/h.
Od Miechowa do Słomnik fotoradary nieczynne, ale lepiej zwolnij
Na wylocie Słomnik czasami stoją, więc nie wyprzedzaj na ciągłej bo patrzą.
W Wesołej czasami stoją na krzyżówce.
W Widomej za Wesołą stoją w terenie zabudowanym często z laserówką Vectrą C granatową nieoznakowaną.
Później masz w Michałowicach fotoradar który często działa.
Na wlocie do Krakowa masz mijankę ze światłami i co tym idzie korki. Można objechać, jak będziesz zainteresowany to podam Ci jak GPS zaprogramować.
Dalej nie wiem

Komentarz